Keestrack on valmis tulevikuks
Keestrack I4e RIC

Keestrack on valmis tulevikuks

  • Post category:Uudised
  • Reading time:3 min(s) read

Hoolimata koroonapandeemiast tingitud märkimisväärsetest rahvusvahelistest piirangutest, võib Keestrack Group kokkuvõttes vaadata tagasi rahuldavale äri-aastale. Positiivne tagasiside edasimüüjatelt ja paljud uued tooted, mis on tulevikuks välja kuulutatud, viitavad tuleva aasta jätkusuutlikule äritegevuse paranemisele.

“Keestracki mõjutas, nagu ka paljusid teisi rahvusvahelisi ehitusmasinatootjaid koroonapandeemia,” ütles Marcel Kerkhofs, Keestrack Groupi Belgia peakontori turundusjuht. “Siiski oleme tuleviku suhtes väga positiivsed ja optimistlikud, sest me jätkame uuendusi ja toome turule uusi tooteid. Keestrack keskendub jätkuvalt mobiilsetele elektritoitega ja hübriidajamiga purustitele ja sõeladele, et vähendada heitkoguseid ja tegevuskulusid”.

“Aastal 2022 laiendame taas kord oma tootevalikut, lisades sinna olulisi täiendavaid masinalahendusi ja täiesti uusi tootesarju,” ütles tegevdirektor Frederik Hoogendoorn. Perekondlik kontsern loodab suurendada oma ülemaailmset käivet 20 protsendi võrra, mis käib käsikäes praegu rohkem kui 1000 töötajaga ja rahvusvahelise turustusvõrgustiku laiendamisega, mis hõlmab enam kui 116 edasimüüjat ja teeninduspartnerit 100 riigis.

Evolutsioon

Üks peamisi tooteid, mida Keestrack 2022. aastal esitleb, on täiesti uue disainiga Keestrack I4e roomikutega ja pöörd-löökmehhanismiga liikurpurusti. Tänu uuenduslikule pöörd-lööktehnoloogiale (RIC – Reversible Impact Crusher) saab seda masinat kasutada väga paindlikult kivimi teiseses purustamises ja ehitusmaterjalide (nt asfaldi) taaskasutuses. Selle horisontaalse pöörd-löökpurusti suure muudetava purustuskambriga, võimsa rootoriga (Ø 1100 mm; 4 löökvarrast) ja elektrooniliselt jälgitava ning hüdrauliliselt reguleeritava vahega (+80 kuni -220 mm, uute tööriistadega) spetsiaalne konstruktsioon võimaldab kuni 250 mm söötesuurust ja tagab püsivalt kvaliteetse lõpptoodangu suurusega kuni 0/2 mm, seda suletud kontuuris. Teisese ja kolmandase purustamise saab nüüd ühendada üheks väga mobiilseks lahenduseks, mis teeb Keestrack I4e-st suurepärase alternatiivi mobiilsetele koonuspurustitele või vertikaal-löökpurustitele, eriti arvestades selle silmapaistvat tootmisvõimsust (100–250 t/h). Keestracki sõnul on selle süsteemi eelisteks ka väiksem kulumine, lõpptoodete parem kvaliteet (tera kuju) ja oluline energiasääst tüüpilistes rakendustes (nt 0/4 mm liiva tootmine: ca -30% võrreldes koonuspurustitega; -30 kuni -40% võrreldes VSI löökpurustitega). Samuti aitavad sellele kaasa süsteemi kompaktsed mõõtmed (transpordimõõtmed: 15,05 m x 3,00 m x 3,23 m) ja täiustatud kontseptsiooniga diisel-elektriajam, mis kaalub koos ühekorruselise järelsõelaga ja selle tagasivoolukonveieriga vaid 41 tonni. Nagu ka teiste Keestracki suurte purustite puhul (koonuspurustid H4e / H6e / H7e, lõugpurustid B7e), on 447 kW diiselmootoriga ja 300 kVA  generaatoriga ajamiseade konstrueeritud eemaldatava moodulina. Purusti elektriajam (160 kW), sööturid ja konveierilindid ning hüdraulikasüsteem võimaldavad eriti kulutõhusat ja heitevaba töötamist, ka seadmete liini osana. Uue Keestrack I4e kontseptsiooni uuenduslikku potentsiaali tõendavad kolm konkreetset patenti.

http://keestrack.com/en/news-press/keestrack-ready-future