<strong>Limestone Factories of Estonia OÜ osales Bauma-2022</strong>
Limestone Factories of Estonia OÜ juhatuse esimees, Vladimir Libman

Limestone Factories of Estonia OÜ osales Bauma-2022

  • Post category:Uudised
  • Reading time:1 min(s) read

 Bauma 2022 mess toimus 24.-30.10.20222 Münhenis, Saksamaal, see on  rahvusvaheline ehitus- ja kaevandamismasinate, ehitussõidukite ning ehitustööriistade erialamess.
 
Bauma on maailma suurim ehitustööstuse erialamess maailmas. Mess annab täieliku ülevaate ehitusmasinatest, ehitussõidukitest, ehitustööriistadest ja kaevandamismasinatest. Bauma on rahvusvaheliste suhete platvormiks ja tähtsaim info- ning kontaktmess. Bauma on maailma suurim mitte ainult omal alal vaid kõige suurem maailmas korraldatav mess üldse. 

Messil esitletakse:  masinad, seadmed ja tööriistad hoonete, teede, kanalite, trasside, rööbasteede, tunnelite  ehituseks; Ehitusveokid, tõsteseadmed ja -vahendid; Masinad ja seadmed tsemendi, kipsi, lubja, kruusa, betoontoodete ja looduskivide tööstusele; Ajamid ja kuluvmaterjalid ehitusmaterjali tööstusele; Kaevandusseadmed.

Galerii Limestone Factories of Estonia OÜ osales BAUMA Mess-il 24-30.10.2022: